Win een prijzenpakket We’re The Millers

Warner

Warner

Ongewone road trips, we kennen er allemaal. An sich is elke road trip in filmformaat ongewoon, maar de rondrit van de familie Millers in We’re The Millers verlegt de grenzen. Na hun doortocht in de bioscoop verschijnt de film op 22 januari op dvd en blu-ray. Naar aanleiding van deze release geeft supercalifragilistic 2 pakketten weg met daarin een pet, shirt en autosticker.

“You know what I’m saying?”

Warner

Warner

Regie: Rawson Marshall Thurber
Cast: Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Emma Roberts, Will Poulter
Muziek: Ludwig Göransson en Theodore Shapiro

De kleine cannabisdealer David Clark wil een grote drugsdealer worden. Hij beraamt daarom een waterdicht plan. Hij kan zijn buren – de stripper Rose, de loser Kenny en de van huis weggelopen Casey – ervan overtuigen om zich voor te doen als zijn gezinsleden. De “Millers” trekken in een grote camper naar het zuiden voor een lang 4th of July weekend dat gegarandeerd zal eindigen met een knaller..

Bij het horen van de naam ‘Jennifer Aniston’ denken de meeste mannen weemoedig terug aan de dagen toen ze het scherm opfleurde in Friends. Na het zien van We’re The Millers zal het beeld van Rachel onherroepelijk uit het hoofd verdrongen worden door dat van stripster Rose!

Fox

Fox

De reeds felbesproken stripscène is slechts een van de hoogtepunten uit deze komedie. Jennifer heeft op haar leeftijd nog steeds een goddelijk lichaam en dat toont ze vanuit alle hoeken.

Verwacht je verder nog aan een orka in een aquarium, een spin met een liefde voor teelballen, praktijklessen over hoe geef ik de eerste kus, een avondje swingen in een kampeertent, kilo’s drugs, een persoonlijke versie van TLC’s Waterfalls, stripsters met de naam Boner Garage, eeb hoop boze en gewapende Mexicanen… . En dat allemaal volgens het motto ‘no ragrets’.

De extended versie is er voor wie nog iets meer tegen een stootje bloot en pikante dialogen kan. Mijn wederhelft heeft er alvast smakelijk om kunnen lachen.

Extra’s:
• Extended Cut
• Deleted Scenes & Gag Reel
• Extreme Aniston
• The Miller Makeovers
• Miller’s Unleashed: Outtakes Overload

Supercalifragilistic geeft 2 pakketten weg van We’re The Millers. In het pakket zit een pet, shirt en autosticker.

  • Deelnemen kan van 20 januari 2014 tot en met 24 januari 2014.
  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! 
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.