Review: Frits en Franky

Frits en Franky

Independent Films

Rating: ★★★★☆
Dat Vlaamse Komedie goed scoort, weten we al langer. Dat bewees Frits en Freddy, de film die in 2010 de Vlaming deed gieren van het lachen. Daarom verzon Marc Punt, de regisseur van Frits en Freddy, een vervolg op de kaskraker: Frits en Franky. In deze film wordt Freddy vervangen door Franky. Dit omdat Tom van Dijck, de acteur die Freddy speelde, het te druk had met zijn nieuwe reeks Met Man en Macht.

In dit vervolg komen ze opnieuw in een avontuur terecht. Niet met Oost-Vlamingen maar met jawel… Hollanders.Wanneer een koffer vol misdaadgeld bijna letterlijk op hun hoofd valt, besluiten ze het natuurlijk te houden. Maar lang duurt het niet. De eigenaars komen erachter en zoeken contact op met Frits en Franky.

Is het een aanrader? Hangt er van af waar jij van houdt. Over de film wordt niet gelogen. Al wat men in de media of waar dan ook zeggen over de film, klopt wel degelijk. Het is een echte komedie. Als je van plan bent om eens goed te lachen is dit dé ideale film. Hield je van Frits en Freddy, dan behoor je ongetwijfeld tot de juiste doelgroep. Freddy is vervangen door Franky en die wissel zorgt ervoor dat het totaal geen kopie is.

De film loopt nu in de bioscoop. Waar wacht je nog op?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.