Waarom mannen ook kunnen genieten van Magic Mike (3)

Warner Bros Pictures

Twee goede redenen voor het bekijken van Magic Mike hebben we de afgelopen weken al aangehaald. Tijd dus voor een 3de goede reden voor mannen om te gaan kijken naar Magic Mike. Die reden is de ordinaire humor.

‘Hoe zwanger heb je dat meisje haar mond gisteren gemaakt?’ is een goed voorbeeld van het soort humor die de mannen in Magic Mike  tegenover elkaar vertellen. Ze verkopen het idee van seks voor de kost, maar in hun persoonlijke leven nemen ze zo veel mogelijk gratis! Op vlak van humor heeft Magic Mike veel meer weg van The Hangover dan een andere standaard romantische komedie. De strippers zijn zich ervan bewust hoe belachelijk hun job is. Veel moppen worden gemaakt over de gevaren die verbonden zijn aan hun job. Enkele voorbeelden zijn het optillen van dikkere vrouwen, het gevaar van herpes en het ongemakkelijke gevoel als ze wakker worden naast iemand waarvan ze de naam niet kennen. Er zijn ook veel van die what-the-hell-happened-last-night ochtenden.

Wie eens goed wil lachen, kan ook gewoon kijken naar Matthew McConaughey die Dallas speelt. Met de looks van een peking eend kan je niet anders dan lachen. Steven Soderbergh wou geen film maken die zorgde voor afkeer, maar wel een die je doet lachen. De dialogen, kledij en de manier van dansen zorgen voor die nodige humor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.