Leg wat in mijn laarsje (2)

VRT

VRT

Een wortel, wat koffie en jenever en een pintje voor de Piet. Mijn schoentje stond alvast heerlijk versierd aan de schouw. En hij is geweest. Hoera hoera hoera! Gelukkig ben ik het voorbije jaar een brave jongeman geweest. De Sint heeft mijn goed gedrag beloond met supercalifragilistische cadeautjes. Zes december een dag om naar uit te kijken. Naast wat chocolade en speculaas, kreeg ik enkele leuke cadeautjes van de brave man. Een overzichtje:

GeekAlerts

Millennium Falcon taartenschaal

Sinterklaas is een kenner. Hij weet dan ook dat ik graag chocoladetaarten eet. Geen onderlegger beter dan de enige echte Millennium Falcon taartenschaal. Dit legendarische ruimteschip heeft plaats voor niet minder dan 12 cupcakes en brengt jouw gebak van de oven naar de eetplaats in 145.83 meter/second.

GeekAlerts

 

 

 

12 Foot Inflatable Outdoor Movie Screen

Wil jij de cinemazaal overal mee naartoe te nemen? Het kan met dit opblaasbare model. Het scherm is bijna 4 meter groot en staat recht op enkele minuten. Jammer dat we ongeduldig moeten wachten op de zomer om dit pareltje te gebruiken. Thuis in de tuin of in het park, ik neem deze cinema overal mee naartoe. Nu nog een draagbaar popcornmachine vinden.

 

GeekAlerts

Star Wars Air Fresheners

Star Wars goodies, hoe gekker hoe beter. Terwijl je naar je favoriete Star Wars films kijkt kan je nu ook het galaxy far far away ruiken. Met deze 3 luchtverfrissers kan het allemaal. Op de cover worden de poster van de eerste 3 Star Wars films afgebeeld.

GeekAlerts

Star Wars Lightsaber Thumb Wrestling

Adem in en uit, hartslag onder controle, concentratie, duimen in positie, 3, 2, 1…. duimworstelen! Met deze duimworstel-lightsabers kan je de coolste en spannendste gevechten houden. Je krijgt er zelfs 6 verschillende arena’s bij om de strijd aan te gaan. Gebruik The Force en kronkel je duim om de overwinning te behalen.

 

GeekAlerts

Doctor Who TARDIS PC

Doctor Who-freaks hebben zeker al een exemplaartje in hun kamer staan. De TARDIS pc! Een volledig functionerende computer, maar met het uiterlijk van de TARDIS. HIj is niet groter aan de binnenkant dan buiten, maar kan natuurlijk alles wat een normale computer ook kan. Zeg nu eerlijk, als je kan kiezen tussen een normale grijze bak of deze ultracoole blauwe TARDIS, dan is de keuze snel gemaakt.

Batman deluxe zetel

Een goede zetel is belangrijk voor cinefielen. Bijna even belangrijk als een goede tv. Films kijken kan nu ook in stijl met deze Batman-zetel. Leuning een beetje achteruit, voetjes omhoog en genieten. De zetel is gemaakt uit een makkelijk afwasbare stof. Met een gerust hart kan je jouw snacks degusteren.

GeekAlerts

Voila. Ik ben een gelukkig man met de cadeautjes van Sinterklaas. Hopelijk ben jij ook braaf geweest en lagen er leuke geschenkjes op jou te wachten. Geen paniek voor wie niets kreeg. Binnenkort is het kerst en dan komt die andere olijke man, de Kerstman ons een bezoek brengen. Hohoho!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.