Vakantietips voor filmfanaten (1)

Wild Bunch Benelux

Wild Bunch Benelux

De maand december is aangebroken, en dus komt de kerstvakantie weer in zicht. Tijd voor een overdosis schrans- en zuippartijen. En ettelijke shopbeurten in de zoektocht naar dat ideale kerstcadeau of die ene perfecte outfit. Maar soms mag het ook wel eens iets anders zijn. Daarom laten we deze maand bij Supercalifragilistic een reeks vakantietips voor filmliefhebbers op je los. Beginnen doen we met de avant-première van Nymphomaniac in de Gentse Studioskoop.

Wild Bunch Benelux

Wie nog niks gehoord heeft over Lars von Triers Nymphomaniac, heeft het afgelopen jaar onder een steen geleefd. De nieuwste worp van onze favoriete Deen, over de seksuele levensloop van een nymfomane vrouw (Charlotte Gainsbourg), was niet weg te slaan uit het nieuws. Het bericht dat Lars met pornoacteurs zou werken, de orgastische posters, de kinky trailer en teaserclips… Enfin, Nymphomaniac belooft dus de ideale kerstfilm te worden. Vanaf 1 januari kan je in een movie theater near you terecht voor het eerste deel van von Triers tweeluik.

Hou je de eerste dag van het nieuwe jaar liever vrij om je kater uit te slapen? Dan hebben we goed nieuws. Op 30 december speelt Studioskoop Nymphomaniac namelijk al in avant-première. De Gentse bioscoop schotelt ons meteen beide delen van de film voor. En dat terwijl deel 2 pas op 29 januari in de zalen komt. Een buitenkansje dus! Wij hebben 30 december alvast rood omcirkeld in onze agenda.

Heb jij ook wel zin in zo’n hete avond? De kassa van Studioskoop opent om 19u30. Zorg dat je op tijd bent, want je zult vast niet de enige zijn die 2013 wil afsluiten met een knal. Toch nog niet overtuigd? Check dan nog eens onderstaande trailer voor Nymphomaniac. Maar kom niet klagen als je huisgenoten eens raar opkijken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.