Entourage: “one of the best new shows in the last few years”

Jeremy Piven

HBO

De titel van dit stukje says enough, zou ik denken, zeker als je de trailer bekijkt of een aflevering. Tot en met vandaag zijn er al acht seizoenen uitgegeven die je in België kunt bekijken op kanaal Acht. De creator Doug Ellin heeft al laten weten dat hij bezig is aan een film over het einde van seizoen 8.

Verkocht ben je sowieso zeker als je ziet wie er meespeelt in deze serie gecreëerd door Doug Ellin en Mark Wahlberg als executive producer. Entourage wordt wel vaker beschreven als ‘too good to be true’ door de aanzienlijke proportie fans die het heeft opgebouwd.

Entourage draait rond Vincent Chase (Adrian Grenier), een acteur met klasse. Zijn beste vriend en manager Eric Murphy (Kevin Connolly) staat altijd aan zijn zijde in de talloze avonturen die ze meemaken. De oudere halfbroer van Vincent, Johny Chase (Kevin Dillon), is de persoonlijke chef-kok van Vince, maar ook trainer en bodyguard. Daarnaast hebben we nog de vriend uit de kindertijd genaamd “Turtle” (Jerry Ferrara). Hij wordt als persoonlijke bestuurder en assistent ingeschakeld. Als laatste belangrijke rol schiet er nog Ari Gold (Jeremy Piven) over. Hij is een strenge maar sympathieke ‘agent’ van Vince die iedereen aan het lachen kan brengen.

Vince is een topacteur die hier en daar een grote filmrol krijgt aangeboden dankzij zijn agent Ari. Hiermee valt soms grof geld te winnen. Nadat hij in enkele films acteert genieten ze vol vreugde van het nachtleven in Amerika en schuimen ze overvloedig feestjes af.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.