Series in september op TNT

Falling Skies

TNT

Vanaf september brengt TNT opnieuw drama op het kleine televisiescherm. Via het digitale kanaal kan je kijken naar de series Falling Skies en Southland.

Ook dit najaar kun je bij TNT Benelux terecht voor je dagelijkse portie drama! De onbetwiste topper van dit seizoen wordt ongetwijfeld Falling Skies is de science – fictiondramareeks van de hand van Steven Spielberg, gemaakt door DreamWorks Television. In september maak je in het eerste seizoen kennis met Tom Mason (Noah WyleER), een geschiedenisprofessor. Hij tracht in een wereld van chaos en puin samen met zijn militaire verzetsgroep 2nd Massachusetts het hoofd te bieden aan een buitenaardse bezetter. Door het succes van deze serie in de Verenigde Staten, waar de reeks de best bekeken serie was van de kabeltelevisie, bestelde TNT onlangs om een derde seizoen van deze dramareeks.

Falling Skies  – iedere zondag om 21u

  • Seizoenspremière: zondag 9 september 2012
  • Seizoen 1 – 10 afleveringen
  • Seizoen 2 – vanaf november!

Southland

TNT

In Southland wordt je meegnomen naar downtown L.A.. Daar combineren de agenten van de LAPD hun dagtaak zo goed mogelijk met hun gezinsleven. In deze rauwe, authentieke serie volgen we vier hoofdpersonages: John Cooper (Michael Cudlitz), een doorwinterde agent die zichzelf na herstel van een operatie opnieuw moet bewijzen, rookie Ben Sherman (Ben McKenzie), de keiharde inspecteur Lydia Adams (Regina King), en Sammy Bryant (Shawn Hatosy), een voormalig inspecteur die besloot om terug een gewone agent te worden na de traumatische dood van zijn partner. Southland gunt ons een blik op de donkere onderbuik van een van ’s werelds grootste steden, en de mensen die er elke dag actief zijn.

Southland – iedere donderdag om 21u

  • Seizoenspremière: donderdag 6 september 2012
  • Seizoen 1 – 7 afleveringen

Naast deze nieuwe topseries is het ook uitkijken naar series zoals supermarktkomedie Trollied en het vernieuwende Add A Friend, over vriendschappen in dit digitale tijdperk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.