Suits: een serie met succespotentieel

suits

USA Network

De nieuwe show van Aaron Korsh krijgt veel aandacht in de media, zoveel is zeker. In de USA is het alvast een topper. Met een score van 8.7/10 op IMDb kan je concluderen dat dit een pareltje is in de oceaan der series. Eén van de drijfveren van het succes heeft zeker te maken met de humor die wordt gemengd in de drama wat resulteert in een werkelijke ‘cliffhanger’.

Suits is een USA Network tv-dramaserie starring Gabriel Macht en Patrick J. Adams. De 12-afleveringen van het eerste seizoen debuteerde in juni 2011. De 90 minuten durende première viel meteen in de smaak bij het publiek. Vanwege de triomf van het eerste seizoen werd het alvast verlengd met een tweede seizoen.

Mike Ross(Patrick J. Adams) is een briljant college drop-out. Wat hij leest en begrijpt, vergeet hij nooit! Deze vaardigheid komt hem aardig van pas in de huidige maatschappij. Mike’s kindertijddroom om een advocaat te worden werd onderbroken nadat hij werd betrapt met de verkoop van een wiskunde-examen aan de dochter van de decaan.

Op een dag besluit Ross zijn kamergenoot te helpen met een drugsdeal die uitdraait op een fiasco. Hierbij kwam hij in contact met Harvey Specter(Gabriel Macht). Die is één van New York City’s top advocaten en heeft een vlekkeloos imago van kwaliteit opgebouwd. Specter wordt tot senior partner gepromoveerd binnen zijn onderneming en moet een partner inhuren. Na een toevallig interview met Mike is Harvey onder de indruk van het geniale brein van Mike Ross, en huurt hem in. Mike en Harvey komen natuurlijk vaak in conflict over Mike’s naïviteit en ethische scrupules. Toch hebben de twee een ijzersterk partnerschap en helpen ze elkaars de zwakke punten te overwinnen.

Hou dus zeker de media in de gaten voor wanneer deze serie in België uitkomt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.