A man’s best friend (5)

Comedy Central

We zijn ondertussen alweer aangekomen aan het laatste deel van onze reeks ‘A man’s best friend‘. En afsluiten doen we in stijl!

Comedy Central

Na de doortocht van een houten pop die een echte jongen wil worden en speelgoed dat blijkt te leven, keren we terug naar de teddybeer. Al is het deze keer niet echt een teddybeer maar eerder een pluchen beest. Van alle bijzondere vriendschapsbanden die de revue gepasseerd zijn is die tussen Eric Cartman en zijn pluchen kikker Clyde Frog één van de meest opmerkelijke. Cartman heeft meerdere speelgoedberen maar zijn vaste partner in crime blijkt toch de kikker te zijn.

Doorheen de seizoenen van South Park zien we Clyde Frog enkele keren terugkeren. We ontdekken dat van alle vrienden die Cartman heeft deze kikker veruit de beste is. Wanneer in een bepaalde aflevering Clyde Frog vermoord wordt (door de jood Kyle, uiteraard!) volgt er een heuse begrafenis en een diepgravend onderzoek. Ja Cartman is een speciale jongen, en je komt best niet tussen zo’n speciale jongen en zijn beste vriend te staan.

http://www.youtube.com/watch?v=JchKa8Ox3Hs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.