All Time High dankzij 007

Octopussy

MGM

James Bond draait al 50 jaar mee in de filmwereld. Het Filmfestival van Gent viert dat met een heus concert. Vlaams zangtalent zingen hun interepretatie van een van de vele Bondnummers. Een concert waar we met ons allen naar uitkijken. Supercalifragilistic maakt dan met plezier tijd en ruimte voor die onvergelijke songs. Onvergetelijk is zeker All Time High.

Double-0 seven on an island populated exclusively by women? We won’t see him till dawn!

Octopussy

MGM

Het titelnummer hoort bij de film Octopussy. Het wordt gezongen door Rita Coolidge. De Amerikaanse begon haar carrière als achtergrondzangeres en werkte onder anderen met Joe Cocker en Eric Clapton. All Time High blijft na al die jaren nog een van de mooiste lovesongs geschreven voor een Bond-film.

Octopussy is de 6de James Bond-film waarin Roger Moore in de huid kruipt van 007. In deze film belandt hij op een exotisch eiland vol vrouwen. De femme fatale van dienst is het titelpersonage gespeeld door Maud Adams.

007 verkleedt zich deze keer zowaar als een clown. De film bevat nog altijd een van de beste momenten uit de lange filmgeschiedenis van onze geheim agent: het moment dat 007 schreeuwt dat er een bom gaat ontploffen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.