Bekijk Mark Wahlberg in actie tijdens Contraband

Contraband

Universal

Wie een uitgekiemd staaltje smokkelwerk wil zien, is Contraband een film die je niet aan je voorbij mag laten gaan. In de film heeft Chris Farraday (Wahlberg) lang geleden de misdaad vaarwel gezegd. Hij doet z’n uiterste best om uit de criminele wereld te blijven en zijn familie te beschermen. Als zijn zwager Andy (Caleb Landry Jones) een drugsdeal verprutst voor zijn meedogenloze baas Tim Briggs (Giovanni Ribisi), wordt Chris echter gedwongen te doen wat hij het beste kan – smokkelen – om zo Andy’s schuld te vereffenen.

Chris is een legendarische smokkelaar en stelt met de hulp van zijn beste vriend Sebastian (Ben Foster) snel een team samen om in Panama voor miljoenen aan valse bankbiljetten te bemachtigen. Al snel loopt hun plan spaak en moet Chris al zijn ervaring aanwenden om te voorkomen dat zijn vrouw Kate (Kate Beckinsale) en zijn zoontjes het slachtoffer worden van een crimineel netwerk van genadeloze drugsbaronnen, politieagenten en huurmoordenaars.

Contraband is geregisseerd door Baltasar Komárkur. Mark Wahlbergh neemt het op tegen criminelen uit de internationale smokkelwereld om zijn familie te beschermen. Tof om te weten is dat Marks broer Robert Wahlberg ook in de film meespeelt en dat Kate Beckingsale haar bruine lokken heeft ingeruild voor een blond kleurtje. Vanaf 14 maart komt hij uit in de bioscoop.


Contraband – Scene ‘Briggs approaches Chris’ door WTBBelgium

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.