Bekijk Naomi Watts als Diana

Eone

Eone

Het stond in de sterren geschreven. Er zou ooit een film komen over The People’s Princess. Zeker nadat we door de ogen van Helen Mirren in The Queen het overlijden van Diana mochten beleven. Dus deze keer krijgen we het verhaal van Diana, gespeeld door Naomi Watts. Olivier Hirschbiegel tekent voor de regie.

Daarmee gooit Watts het opnieuw over een andere boeg na haar vertolkingen als de secretaresse in J. Edgar, een moeder die kopje onder gaat in The Impossible en een moeder die in bed duikt met de zoon van haar beste vriendin in Adore (Two Mothers). Watts heeft in haar carrière al twee Oscarnominaties gehaald, een derde is mogelijk dankzij Diana. Afgaande op de teaser krijgen we wat we verwachten: een verhaal over een (mode)icoon, geliefd door miljoenen, een ongelukkige vrouw gevangen in haar huwelijk, iemand die zich inzet voor de minderbedeelden in de wereld en achterna wordt gezeten door de paparazzi met het bekende eindresultaat tot gevolg.

Films over vrouwen aan de top zijn momenteel in. Misschien komt dat door het succes van The Iron Lady en Game Change met Julianne Moore als Sarah Palin. Zo wordt er in Hollywood gezocht naar de juiste actrice voor de rol van Hillary Clinton voor een biotpic. Carey Mulligan heeft alvast bedankt voor de job.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Comments are closed.