Bizar en paranormaal

Paranormal Activity 4

Paramount

Een paar weken geleden gonzden de internationale media van het bericht dat een vrouw in een kerk een kalf-achtig veulen had gebaard. De onbekende vrouw uit Benin, Afrika, woonde op haar gemak een dienst bij in de kerk. Opeens kreeg ze weeën en beviel ter plekke van het doodgeboren wezen. De andere kerkbezoekers reageerden ontzet volgens Sunnews. Wat er precies gebeurde is niet duidelijk, maar de vrouw begon tijdens de dienst hard te schreeuwen en heftig te bloeden. Kort daarop stootte ze het bizarre schepsel uit. Ook de priester is ontzet. “Ik heb tijdens mijn gebeden regelmatig mensen allerlei voorwerpen zien uitspugen, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt!” Het is nog onbekend of de embryo echt een paard is, of er gewoon op lijkt…

Dat niet dit normaal is spreekt voor zich. Zit jij nu breed grijnzend achter je computer en houdt jij wel van dit soort enge ellende dan zal je zeker en vast al weten dat het vierde deel van het bloedstollende Paranormal Activity vanaf 31 oktober in de zalen te zien zal zijn. Voor het zover is gaan we terug in de tijd en frissen we je horror geheugen even op.

De getergde Katie (Katie Featherston), is in de eerste twee films en als jongere versie in de derde, na vijf jaar opgedoken in een rustige woonwijk. Samen met haar zoontje lijkt alles goed te gaan maar al snel belandt Katie in het ziekenhuis en komt zoon Hunter (Brady Allen), die nu Robbie heet, tijdelijk in het huis van de buren te wonen. Buurmeisje Alice (Kathryn Newton) is erg argwanend over de tijdelijke nieuwe bewoner. Zij lijkt gelijk te krijgen over haar onderbuikgevoel: binnen de kortste keren gebeuren de meest vreemde dingen in het huis. Als de activiteiten steeds afschuwwekkender en agressiever worden lijkt niemand van de ooit zo vredige familie nog veilig. Voert Robbie dit allemaal uit of heeft hij een speciale gast met zich meegenomen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.