Comic-Con After Earth video

After Earth

Columbia

De plaats waar de afgelopen dagen over niets anders dan film wordt gesproken is Comic-Con. Het is het heiligdom waar steracteurs, regisseurs, scenaristen, producenten… hun fans ontmoeten. En mooi meegenomen is dat de makers van de films en de series die wij toch oh zo graag zien ons teasen met allerlei lekkers.

Ook M. Night Shyamalan heeft aan zijn fans gedacht (de weinigen die hij nog heeft). Shymamalans naam werd zowaar onthaald op boegeroep toen die op het grote scherm verscheen. Gelukkig was er nog de wereld van scenarist Gary Whitta (The Book of Eli) voor After Earth waarvan het aanwezig publiek kon smullen. In deze futuristische prent spelen Will en zoon Jaden Smith… vader en zoon. Okay, het verhaal omvat iets meer dan alleen dat. Dat danken de makers aan Will Smith zelf. Aanvankelijk was het louter een film over vader en zoon die met een ruimteschip neerstorten en moeten overleven. Maar Will zag er meer in. What if de planeet de grootste bedreiging vormt voor de twee?

Het publiek werd getrakteerd op onderstaande video. Via een tijdslijn (lange leve Facebook) krijg je een overzicht vanaf 1908 van alle relevante gebeurtenissen als opbouw voor de film.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.