De animatie van Azraël

Sony Pictures

Sony Pictures

De jongsten onder ons zullen tijdens de kerstvakantie hun hartje weer kunnen ophalen met De Smurfen 2. De blauwe vriendjes zijn nu verkrijgbaar op dvd en blu-ray.

De boze tovenaar Gargamel maakt een paar smurfachtige wezens, de Stouterds. Hij wil ze gebruiken om het magische Smurfen-elixer te maken. Maar daarvoor heeft hij ook Smurfin nodig, want alleen zij weet hoe je van Stouterds echte Smurfen maakt. Samen met de Stouterds ontvoert Gargamel Smurfin en neemt haar mee naar Parijs. Het is aan Grote Smurf, Klungelsmurf, Moppersmurf en Hippe Smurf om samen met hun mensenvrienden Patrick en Grace Winslow Smurfin uit de handen van Gargamel te redden. Actie voor zesjarigen dus!

Get ready to get naughty!

Naar aanleiding van de dvd/blu-rayrelease besteden wij een beetje aandacht aan één van de andere personages: Azraël!

Je houdt van ze, of je haat ze: katten. ’s Werelds bekendste kat is misschien wel Azraël. We kunnen de kat van de gemene tovenaar Gargamel uit De Smurfen 2 weer volop in actie zien. We hebben een geweldige achter-de-schermenvideo waarin je kunt zien hoe deze kat de show steelt. De filmmakers laten zien hoe ze voor Gargamels kameraad vertrokken zijn van een levende kat en uitgekomen zijn bij de geanimeerde dubbelganger.

De film is verkrijgbaar als 1-disc-dvd met een speeltijd van 105 minuten. Om de kindjes nog blijer te maken zijn er extra’s aan toegevoegd met o.a. De animatie van Azraël; Papa’s kleine meid: de reis van Smurfin; Verwijderde scenes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Comments are closed.