De Grown Ups zijn terug

Sony Pictures Releasing

Sony Pictures Releasing

Geen idee of je erop zat te wachten, maar vanaf 16 oktober kunnen we met zijn allen naar de bioscoop trekken voor Grown Ups 2. In dit vervolg op de komedie uit 2010 mogen Adam Sandler, Chris Rock, Kevin James, David Spade, Salma Hayek, Mario Bello en Maya Rudolph opnieuw opdraven. Rob Schneider moest deze keer afhaken. Gastrollen zijn er onder meer voor Twilight-wolf Taylor Lautner en voormalig NBA-ster Shaquille O’Neal.

Sony Pictures Releasing

In de eerste Grown Ups maakten we kennis met Lenny (Sandler), Kurt (Rock), Eric (James), Marcus (Spade) en Rob (Schneider), vijf jeugdvrienden die herenigd worden na het overlijden van hun vroegere basketbalcoach. In Grown Ups 2 zien we hoe Lenny terug naar zijn geboortestad verhuist met zijn gezin om er meer tijd te kunnen doorbrengen met zijn makkers en hun nageslacht.

Dat Grown Ups een sequel heeft gekregen, mag niet verbazen. Het was dan ook Adam Sandlers meest succesvolle film tot nu toe. Of een vervolg daarom ook echt nodig was, is een andere vraag.

Het plot van de eerste Grown Ups was al flauw, en deel twee lijkt op dat vlak niet echt een verbetering te worden. De zogenaamde grappen in de trailer voor de film zijn ook niet bepaald fijnzinnig te noemen (wat dacht je van een urine sproeiend hert?). Maar kijk vooral zelf om te oordelen of het iets voor jou is.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.