Driver en Wasikowska in Tracks

A-Film Benelux

A-Film Benelux

Het lijkt erop dat Adam Driver aan de vooravond van zijn grote doorbraak staat. Op dit moment is de Amerikaanse acteur vooral bekend voor zijn vertolking van Hannahs vriend Adam in de HBO-reeks Girls, en voor kleinere rollen in films als Inside Llewyn Davis. Maar nu lijkt de man klaar voor het grote werk.

Eind februari maakte Variety bekend dat Driver de bad guy van dienst zou gaan spelen in J.J. AbramsStar Wars: Episode VII. Op die film is het nog wachten tot eind 2015. Dit jaar kunnen we Adam Driver wel al aan het werk zien in Tracks, de nieuwste prent van John Curran (The Painted Veil).

A-Film Benelux

Tracks is gebaseerd op de gelijknamige autobiografie van schrijfster/reizigster Robyn Davidson. Zij maakte als jonge vrouw een trektocht van 2.700 km door de West-Australische woestijn met haar hond en vier kamelen. Robyn wordt vertolkt door Mia Wasikowska (momenteel te zien in Jim JarmuschOnly Lovers Left Alive). Driver speelt Rick Smolan, de National Geographic-fotograaf die Davidsons reis vastlegde op de gevoelige plaat.

Deze trailer geeft je alvast een eerste voorsmaakje van Tracks. De film ging vorige week in première in Australië. Op de Belgische release is het nog wachten tot 25 juni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.