Eerste teasertrailer Transformers: Age of Extinction

Paramount Pictures

Paramount Pictures

De bolides uit de nieuwe Transformers mochten al een eerste keer ronken tijdens de Super Bowl. Paramount haalde de portefeuille boven, en tijdens hét sportevenement onder de sportevenementen liet het de Amerikanen weten dat Michael Bay terug is!

Bay gaat met Transformers: Age of Extinction dus nog even door op het kassucces van de autobots. Ook Steven Spielberg tekent weer als executive producer. Wie niet terugkeert, is Shia LaBeouf. Zijn ‘I am not famous anymore‘-statement maakt de weg vrij voor Mark Wahlberg als nieuwe ster in Transformers. Optimus Prime en Bumblebee waren gelukkig wél nog te vinden voor een vierde deel. Optimus krijgt zo de kans om de nogal zwakke ontvangst van de vorige film recht te trekken. Al zullen de criticasters hem worst wezen. Transformers: Dark of the Moon (2011) behaalde dan wel povere scores op de meeste filmplatforms, het is tot op heden een van de succesvolste Paramount-producties.

Na die eerste Super Bowl-reclame is er nu ook de eerste teasertrailer van Transformers: Age of Extinction! Vanaf 16 juli zet de strijd tussen de autobots en decepticons zich weer verder in een bioscoop in uw buurt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.