Eerste video Les Misérables

Les Misérables

Universal

Les Misérables is de bewerking voor het witte doek van Universal Pictures International van de populaire musicalhit, die wereldwijd meer dan 60 miljoen bezoekers trok in 42 landen en in 21 talen. De regisseur van deze nieuwe filmhit is Tom Hooper, die een Oscar won voor de regie van The King’s Speech.

Les Misérables speelt zich af in het 19de-eeuwse Frankrijk en vertelt het betoverende verhaal van gebroken dromen en onbeantwoorde liefde, passie, opoffering en verlossing. Een tijdloze hulde aan de overleving van de menselijke geest. Hugh Jackman speelt de ex-gevangene Jean Valjean, die al tientallen jaren achternagezeten wordt door de meedogenloze politieagent Javert (Russell Crowe) nadat hij zijn woord gebroken heeft. Wanneer Valjean ermee instemt om voor Cosette (Amanda Seyfried), de jonge dochter van de fabrieksarbeider Fantine (Anne Hathaway), te zorgen, veranderen hun levens voorgoed.

In Amerika waren de critici al lyrisch over de nieuwe filmhit Les Misérables. In het video-interview leggen megasterren Anne Hathaway, Russell Crowe, Hugh Jackman en Amanda Seyfried uit waarom Les Misérables het grote succes van 2013 zal worden. Vanaf 20 februari is Les Misérables in de Belgische zalen te zien.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.