Featurette Captain America: The Winter Soldier

Marvel Studios

Marvel Studios

Captain America maakt binnenkort zijn comeback! Niet dat de 70-jarige superheld op pensioen was. Maar over enkele weken komt zijn langverwachte tweede film in de zalen. En net als de eerste film ziet deze sequel er echt wel vet uit. Joe Johnston ruimde plaats voor de broers Anthony en Joe Russo. De actieprent speelt zich af in een hedendaagse setting, maar verder is er niet enorm veel veranderd aan het uitzicht van ‘the star spangled man’.

En voor wie het lange wachten wat wil verzachten, kwam onlangs een verse featurette uit. Het fragment gaat in op Black Widows rol in de film en haar relatie met Captain America. Twee jaar na de gebeurtenissen in The Avengers lijken beiden een buitengewoon efficiënt team gevormd te hebben, dat een heleboel linke missies moet oplossen.

Captain America: The Winter Soldier is vanaf maart te zien in de bioscopen. Naast Chris Evans en Scarlett Johansson mag u ook uitkijken naar vertolkingen van Samuel L. Jackson, Robert Redford, Toby Jones, Anthony Mackie en Frank Grillo.

)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.