Featurette: Sea of Monsters

Fox

Fox

Films zonder schadelijke gevolgen. Dan heb ik het niet over The Conjuring. Maar wel over avonturenfilms zoals Percy Jackson: Sea of Monsters. De eerste film combineerde mythologie van Griekse goden met een streepje magie. Het resultaat viel in de smaak bij de bioscoopbezoeker. En daarom mag Percy nog eens opdraven.

Percy en zijn vrienden maken een gevaarlijke tocht door de onbekende wateren van ‘De zee van monsters’ en binden de strijd aan met angstaanjagende wezens, een zombieleger en het ultieme kwaad.

De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Rick Riordan. Van zijn populaire boekenreeks Percy Jackson en de Olympiërs zijn wereldwijd inmiddels al meer dan 20 miljoen exemplaren verkocht. Deze De zee van monsters is het tweede boek uit de vijfdelige reeks.

Persoonlijk ben ik niet onder de indruk van al de beelden die ik tot nu toe heb gezien. Het lijkt me allemaal nogal fake, bad fake. De speciale effecten die de monsters tot leven brengen kunnen mij niet echt overtuigen. Maar wie toch heelhuids de film wilt overleven die bekijkt gerust deze survival guide.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.