For A Good Time, Call…

AdScott Pictures

Een nieuwe dag, een nieuwe trailer… . Zo verscheen online een nieuwe trailer voor For A Good Time, Call… De film gaat over 2 beste vriendinnen/vijanden die samen intrekken in een appartement in New York City. Al snel ontdekt Lauren (Lauren Miller) dat haar huisgenote Katie (Ari Graynor) haar geld op een zeer originele manier verdient: ze runt een telefoonsekslijn vanuit haar slaapkamer. Lauren besluit na een tijdje uiteraard om ook mee te doen en, wel… hilariteit volgt, of dat is toch de bedoeling.

AdScott Pictures

Zoals het er nu uit ziet, kan het nog twee kanten uit met deze film. In het beste geval is dit de nieuwe Bridesmaids: een originele, grappige, vrouwvriendelijke komedie die ondanks het expliciet taalgebruik en de soms vulgaire humor toch genoeg inhoud en echt hilarische momenten bevat. De kans is ook groot dat deze film minder geslaagd is, en het van platte humor moet hebben (vagina, haha).

De film werd al vertoond op het Sundance filmfestival. De recensies die hij daar aan overhield, waren in elk geval al overwegend positief. Hoewel de hele film zelden het sitcomniveau overstijgt, zou er toch nog genoeg gevoel en substantie in zitten om deze For A Good Time, Call… de moeite waard te maken.

Een concrete Belgische releasedatum is nog niet bekend, maar zelfs in de VS is hij pas aan het eind van de zomer te zien. Als hij hier al in de zalen komt, zal het dus nog tenminste tot het najaar wachten zijn. Wie echt niet kan wachten: borst (hilarisch, toch?).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.