Foxy Megan Fox – 3 kwijlmomenten

The Dictator

Paramount

Megan Denise Fox – die we allemaal stiekem kennen van op de posters op onze kamer – zag 25 jaar geleden het levenslicht en daar zijn we niet rouwig om! Deze langbenige Amerikaanse actrice, en sekssymbool bij uitstek, is jaar na jaar een vaste waarde in de lijstjes van meest begeerlijke vrouwen van de wereld. Terecht! Op 16 mei wordt ze 26 en dat viert ze ondermeer aan de zijde van Sacha Baron Cohen in The Dictator. De film komt, op haar verjaardag, op 16 mei uit in de Belgische zalen en die willen we toch echt allemaal gaan bekijken! – En ik durf te wedden dat het niet alleen is om te lachen met het nieuwe typetje ‘Aladeen’.

Universal

Kwijlmoment nummer 1

In the Dictator zien we Fox aan het werk waar ieder van ons haar graag zou hebben: in bed! In de film ziet ze er op haar best uit. Dat wil zeggen met weinig kleren om het lijf, met meterslange benen, glanzend en lang bruin golvend haar en helderblauwe ogen en alsof dat nog niet genoeg is, beschikt ze ook nog eens over een moordlijf.

In de film is ze te zien in een scène waarin ze het bed heeft gedeeld met Aladeen (Sacha Baron Cohen). Aladeen biedt haar een aantal robijnen en juwelen aan voor ‘bewezen diensten’ en de actrice wijst zijn genereuze, en toch ook ietwat beledigende, aanbod af en dat doet ze niet zonder even haar grote bek op te zetten en uit te halen naar de zusjes Kardashian. Het is in ieder geval een moment waarop we allemaal luidkeels ‘ooh’ roepen want Megan Fox is een lekker dier, zelfs naast het harige typetje Aladeen.

Armani

Kwijlmoment nummer 2

Het is trouwens niet de eerste keer dat we kunnen wegdromen met Megan Fox en een aantal ‘oeh’s, ooh’s en aah’s’ produceren. Megan poseerde in 2011 voor Armani, het Italiaanse modemerk, in lingerie en het resultaat daarvan was te bekijken op reusachtige billboards in het straatbeeld. Zucht! Deze zullen vast en zeker een aantal chauffeurs hebben afgeleid. Naast het feit dat Fox over een goddelijk lichaam beschikt, werd ook meteen duidelijk dat ze een aantal tatoeages heeft. ‘Ooh!’ Zo heeft ze op haar schouder een citaat van Shakespeare’s ‘King Lear’ staan: ”We will all laugh at gilded butterflies”, op haar ribben staat dan weer: “Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music”, uit een gedicht van Angela Monet, ook had ze op haar onderarm een foto van Marilyn Monroe, maar deze is inmiddels alweer weg.

ParamountParamount

Kwijlmoment nummer 3

Naast er elke dag mooi uitzien, acteert Fox en ook daar konden we al wel eens lekker bij watertanden. In de eerste en tweede film van Transformers kunnen we haar aan het werk zien als Mikaela Banes, het vriendinnetje van Sam (Shia LaBeouf). Een mooie vrouw die samen met een hoop stalen machines de wereld probeert te redden van de ondergang en daarbij nog eens in een kort shortje en topje boven een motorkap hangt … dat is nog een keer een verhaallijn! In de vervolgfilm konden we haar spijtig genoeg niet meer aan het werk zien maar gelukkig konden we in de eerste en tweede film genoeg ‘ooh’ en ‘aah’ zeggen. Verder ken je haar misschien ook wel als de lekkere, maar moordende, cheerleader uit Jennifer’s Body. Opnieuw ‘ooh’!

Megan, you go girl!

We kunnen niet anders dan concluderen dat deze vrouw het allemaal heeft. Ze heeft een X-factor om u tegen te zeggen en het is een vrouw met ballen. Rumour has it dat ze op haar vijftiende al verbannen werd uit een winkelcentrum omdat ze er een lippenstift had gestolen en dat ze ooit in een stripclub gewerkt heeft. Die dancemoves konden we trouwens ook allemaal bewonderen toen ze in Bad Boys 2 meespeelde als verleidelijke danseres. Verder staat deze losbol er ook voor gekend om geen blad voor de mond te nemen, en dat is eerder uitzonderlijk in Hollywood. Zo praatte ze al open over haar mening over druggebruik. “Tja, als alcohol een legale drug is, waarom zou marihuana in de VS dan niet gelegaliseerd mogen worden?” Verder liet ze de wereld ook nog eens doodleuk weten dat ze een bijzonder hoog libido heeft. Angelina Jolie is volgens haar haar favoriete one night stand. Daar zouden we ook zelf geen nee tegen zeggen! Goeie keuze Megan!

Op Megan Fox zullen we nog even moeten wachten maar we hebben wel de eerste 2 minuten van de film gekregen. Veel kijkplezier!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.