Have you been bad?

Fox

Fox

Best wel een sexy promo-foto voor The Counselor alweer! Eerder hadden we al een teaser-trailer van deze Ridley Scott-film voor jullie klaar gezet. Ondertussen is er ook een meer uitgebreid filmpje op het net verschenen. Veel meer komen we gelukkig niet te weten, alleen dat er van alles mis loopt in een wereld gevuld met mooie mensen, en dat niets is wat het lijkt.

Fox

Waar hebben we dit nog gezien, vragen jullie zich nu wellicht niet onterecht af. Het verhaal klinkt niet bijster origineel, maar de sterrencast met naast de dames Diaz en Cruz van hierboven zullen ongetwijfeld veel goedmaken. Zij worden aangevuld met Michael Fassbender, Javier Bardem en Brad Pitt . Bovendien lijkt ook de nevencast, met stevige acteurs als Goran Visnjic (uit E.R. en het relatief onbekende maar magistrale The Deep End) en Bruno Ganz (der führer zelve uit Der Untergang) allesbehalve slecht.

De grootste troef van dit broeierige en ongetwijfeld alle kanten uit kronkelende verhaal blijft echter de pen van Cormac McCarthy. Hij is een vaak verfilmde auteur die speciaal voor deze film het scenario schreef. Wie ooit No Country for Old Men zag, weet dat deze Pullitzer-winnaar garant staat voor een degelijke thriller waarbij je niet weet wie het einde van de film zal halen. Fans van McCarthy kunnen binnenkort trouwens ook terecht in de zalen voor Child of God, het regiedebuut van Wizard of Oz James Franco. Kan je zo lang niet wachten en heb je wel zin in iets episch, dan raad ik je bovendien McCarthys meesterwerk Blood Meridian aan. Wees echter gewaarschuwd, want de titel van deze onverfilmbare knoert van een roman dekt de lading meer dan voldoende…

Child of God heeft voorlopig nog geen verschijningsdatum, The Counselor wel, namelijk 13 november.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.