Margot Robbie vraagt onze ‘Focus’

Warner Bros.

Warner Bros.

Sinds The Wolf of Wall Street is Margot Robbie dé vrouw van mijn leven (sorry, mama). Ze heeft mijn hart en ziel gestolen. Haar carrière volg ik op de voet en met veel plezier breng ik volgend heugelijk nieuws. Mijn liefste Margot is begin volgend jaar te zien in Focus, een langspeler die wederom al haar kwaliteiten laat zien.

Warner Bros.

Warner Bros.

In haar schaduw staat Will Smith ook op de scène. Deze naam zal vaag een belletje doen rinkelen. Ooit was hij een grote acteur. Het is reeds 6 jaar geleden dat Will Smith nog eens een degelijke film heeft gemaakt. After Earth en Men in Black 3 kunnen ons worst wezen en vergeten we liever. Will Smith kan eigenlijk beter dan deze miskleunen.

“There’s two kinds of people in this world. There’s hammers. And there’s nails. You decide which one you want to be.”

In deze film speelt Smithmans een professionele oplichter. Hij neemt jonge deerne Margot Robbie onder zijn uitstekende oren vleugels en leert haar de kneepjes van het vak. Al snel valt Will voor haar en is hun relatie niet langer puur professioneel.

Focus werd geschreven en geregisseerd door het duo Glenn Ficarra en John Requa. Hun bekendste filmkind is Crazy, Stupid, Love. Dat Ryan Gosling and Emma Stone ooit als protagonisten aan Focus gelinkt werden, is dan geen verrassing. Will Smith en Margot Robbie zijn een ander type koppel. Maar oordeel vooral zelf hoe zij het ervan af brengen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.