Moby aan de slag voor The Bourne Legacy

Universal

De Amerikaanse popartiest Moby heeft de titelsong van The Bourne Legacy, vanaf vandaag in de zalen, voor zijn rekening genomen. Het nummer Extreme Ways was eerder te horen in de eerste drie delen van de Bourne-reeks, maar dit keer is voor de remake van het nummer een klassiek orkest uitgenodigd om mee te spelen. Voor Moby zelf, wiens echte naam Richard Melville Hall is, was het de eerste keer om een nummer op te nemen met een echt orkest:

Ik heb onder andere de guitaren en drums in mijn eigen studio opgenomen, maar een heel orkest van 110 man paste niet echt.

In het vierde deel van de Bourne-reeks, is er een nieuwe Jason Bourne opgestaan, Aaron Cross, gespeeld door Jeremy Renner. Wie altijd heeft gedacht dat er maar 1 Jason Bourne was, heeft het mis. Deze nieuwe ‘Jason Bourne’ is door een groep wetenschappers nog sterker en sneller gemaakt. Dat komt doordat Aaron beschikt over een nieuw chromosoom. Wanneer de autoriteiten hier achter komen willen ze maar één ding: Aaron Cross en de organisatie erachter uitschakelen. Echter één wetenschapper, Dr. Martha, gespeeld door Rachel Weisz, kan uit de handen blijven van de politie en FBI. Dr. Martha probeert samen met Aaron Cross te overleven. The Bourne Legacy is vanaf 12 september in de zalen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.