Richard Gere terug in de kijker

Arbitrage

Lionsgate

Met alle jongen filmsterren die op ons worden losgelaten vergeten we al snel de acteurs en actrices die jarenlang heer en meesteres waren in Hollywood. Af en toe steken ze nog eens de kop op met een verpletterende vertolking of een heel opvallende film. Voor sommigen betekent het een tweede carrière. Nooit echt weg van het witte doek was Richard Gere. Al moet ik wel eens heel goed nadenken wat waar ik hem nog recent heb zien spelen.

Maar veel doet er dat niet toe. Gere is terug en met wat, volgens insiders wel eens zijn beste prestatie ooit zou zijn. Arbitrage maakte een geslaagde doortocht tijdens het Sundance Filmfestival. Gere speelt de hoofdrol in Arbitrage, die qua tijdsgeest van economische onzekerheid en nakende Amerikaanse verkiezingen niet beter kan verschijnen. Arbitrage is een thriller over liefde, geld en trouw.

Gere staat voor zijn 60ste verjaardag. Hij staat ook voor een belangrijk moment in zijn leven. zo moet hij de verkoop van zijn bedrijf realiseren, liefst voordat zijn fraudezaken aan het licht komen. Alsof dat nog niet genoeg is voelt hij de hete adem van een agent in zijn nek, of is het eerder het gekreun van zijn maîtresse? Probleemloos zijn verjaardagskaarsen uitblazen zit er niet meteen in.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.