Seks en tieten, niet altijd grappig

Entertainment One Benelux

Als je tegenwoordig al een vergrootglas nodig hebt om een goeie actiefilm te vinden – we moeten ze al uit Indonesië importeren – dan heb je zeker een microscoop nodig als je nog eens een degelijke komedie wil bekijken. En voor een goeie romantische komedie (of relatiekomedie, het is me eender) is het al helemaal hopeloos. Ook het Britse I Give It A Year wil het nog eens proberen. En te zien aan de commentaren die tijdens de trailer opduiken, is het nu al een dijenkletserclassic.

Nochtans is die trailer niet zo sidesplitting. Even gniffelen hier, de mondhoeken naar boven trekken daar, funny maar nooit haha-funny weet je wel. I Give It A Year tapt ook weer vrolijk uit het vaatje met seksgrappen. Op zich niks op tegen maar gewoon even “boobs” of “penis” zeggen, is – tenzij je acht bent – niet grappig. Doe daar iets mee in de plaats (that probably came out the wrong way).

En voor wie het echt wil weten, I Give It A Year volgt het eerste jaar van een pas getrouwd koppeltje (Rafe Spall en cutie pie Rose Byrne). En dat zit vol hilariteit of wat daar voor moet doorgaan. Naast Spall en Byrne duiken ook nog Anna Faris, Stephen Merchant, Minnie Driver en Olivia Colman op. De regie en scenario is in handen van Dan Mazer, een man die als scenarist van Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan toch wel degelijk over een funnybone in zijn lijf beschikt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.