Sharknado 2: The Second One

Sharknado 2: The Second One

Syfy

Geen Rode Duivels naar de halve finale van het WK, opborrelend bloedgeld bij BNP Paribas en onrust in de Gazastrook. Met deze trieste aardkluit komt het nooit meer goed. En tot overmaat van ramp moet Sharknado 2: The Second One het zonder Belgische bioscooprelease stellen.

Sharknado

Ian Ziering als de onverschrokken Fin in Sharknado 2: The Second One - 2014

Syfy

Vorige zomer oogstte voorganger Sharknado heel wat bijval op de sociale media. Dat had de lowbudgetfilm geheel aan zijn intuïtieve plot te danken. Een tornado raast over Los Angeles en dropt daarbij honderden bijtgrage haaien over de westkust. Een allegaartje dapperen, vertolkt door derderangsacteurs als Ian Ziering en Tara Reid, biedt weerstand.

We can’t just wait here for sharks to rain down on us.

Met beperkte middelen, ongeziene creativiteit en een ronkende kettingzaag gaf regisseur Anthony C. Ferrante een nieuw elan aan de rampenfilm. Een sequel mocht niet uitblijven. Jammer genoeg moet ook deze het stellen met een rechtstreekse uitzending – op 30 juli meer bepaald – op Amerikaanse tv-zender Syfy.

Sharknado 2: The Second One

Ditmaal regent het haaien boven New York City. De voormalige Beverly Hills, 90210-posterboy (Ziering is alweer 50!) en het ontspoorde American Pie-blondje zijn opnieuw van de partij.

Shark happens!

Het duo krijgt gezelschap van klinkende namen als Kelly Osbourne (dochter van Ozzy en bekend door talenten die ons niet een-twee-drie te binnen schieten) en het verloren gewaande MTV-meubelstuk Andy Dick. Verder ook krachtpatser Kurt ‘The Wrestling Machine’ Angle en countryster Billy Ray Cyrus, met een godvruchtige dochter als Miley in huis ongetwijfeld de fierste vader ter wereld.

Sumnado of Sharknado

Is de fuss over Sharknado je afgelopen zomer volledig ontgaan? Bekijk dan zeker onderstaande featurette, Sumnado of Sharknado, die de essentie van de eerste film samenvat. Een derde aflevering staat gepland voor de zomer van 2015. Hopelijk haalt die wél onze contreien.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.