The Return of Game of Thrones

HBO

HBO

Voor de die-hard fans is het elk jaar opnieuw weer tergend lang wachten op een nieuw Game of Thrones-seizoen.

Seizoen 4 was naar goede gewoonte doorspekt met spanning, onverwachte wendingen (toch voor degenen die de boeken niet hebben gelezen) en euforische of juist hartverscheurende momenten. Wat het afscheid natuurlijk des te pijnlijker maakte. Maar wees niet getreurd: het aftellen kan dankzij een nieuwe poster, seizoenstrailer en blooperfilmpje weer volop beginnen!

HBO

HBO

De finale van seizoen 4 bracht voor de meesten een emotionele rollercoaster op gang en liet velen sprakeloos (en een klein beetje misselijk) achter. Volgens auteur George R.R. Martin krijgen we in het nieuwe seizoen van Game of Thrones echter geen rust. Hij vertelde al eerder dat we zoals gewoonlijk weer geconfronteerd zullen worden met enkele onverwachte sterfgevallen. Wie bekend is met de boeken en/of de serie weet wel beter dan zich te hard te hechten aan personages, maar het blijft toch wennen dat in deze serie het concept happy ending een buitenaards begrip lijktMartin lijkt er een satanisch genoegen in te scheppen de meest geliefde personages op de bruutste manieren uit de serie te rukken, maar dat is natuurlijk onderdeel van de charme. Het maakt dat geen enkele fan snel zal vergeten dat we elke lente op een nieuw seizoen getrakteerd worden.

Actrice Sophie Turner, die de rol van Sansa Stark op zich neemt, liet zich in een interview ontvallen dat seizoen 5 wel eens traumatisch kan worden voor de fans:

There’s some massive moments, perhaps even more shocking than the Red Wedding.

Voor seizoen 5 mag je alvast de datum 12 april in je agenda zetten. Dit is de officiële trailer:

En dit is het tweede blooperfilmpje dat HBO heeft vrijgegeven:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Comments are closed.