Trailer: Aloha

Sony Pictures

Sony Pictures

De trailer van Aloha, Cameron Crowe’s nieuwste film, is er. De film hulde zich een tijdje in een waas van mysterie: het project werd uitgesteld en had een poos geen titel. Gelukkig worden al onze vragen rond de film nu beantwoord.

In deze romantische komedie-slash-drama speelt Bradley Cooper (momenteel in de bioscoop nog te bewonderen in American Sniper) een militaire contractant die naar Hawaii gestuurd wordt om een satellietlancering te begeleiden. Aldaar komt hij niet alleen in contact met een oude vlam (Rachel McAdams), maar ook met een aantrekkelijke Air Force piloot (Emma Stone).

Sony Pictures

Sony Pictures

Cameron Crowe (Almost Famous, We Bought A Zoo) wist ook nog Bill Murray, Danny McBride, Alec Baldwin en John Krasinski te strikken. Nu maar hopen dat de prent meer wordt dan slechts een optelsom van A-sterren. Crowe kennende zal het een feel good-film worden met een quirky kantje.

De muziekkeuze in de trailer kan mij alvast bekoren (voor de geïnteresseerden: Cold War Kids met First). Kijk (en luister) hieronder zelf:

Wanneer de film bij ons in de bioscoop zal verschijnen, is nog niet bekend.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.