Trailer: Enemy

enemy

Rhombus Media

‘Hé, ik heb een look-a-like van jou gezien.’ Wie heeft het nog niet te horen gekregen. Blijkbaar hebben we allemaal wel ergens een brother from another mother of sister from another mister rondlopen. Maar wat als je je eigen dubbelganger ontmoet?

Volgens Enemy verwacht je je in dat geval best niet aan een nieuwe boezemvriend(in). Wanneer Adam Bell (Jake Gyllenhaal) een wel erg herkenbare figurant  ziet meespelen in een film, begint voor hem de zoektocht naar Anthony St-Claire (gespeeld door … Jake Gyllenhaal, uiteraard). De film is gebaseerd op het boek van José Saramago, de Portugese auteur die in 1998 de Nobelprijs voor de Literatuur kreeg.

enemy-jake-gyllenhaal-600x344

Rhombus Media

Met een pareltje van een filmposter, een intrigerend concept en veelbelovende eerste beelden, staan de verwachtingen hoog gespannen. Laat ons alleen maar hopen dat die spanning die in de trailer werd opgebouwd, niet verloren gaat in de film. Want zonder die edge zal het moeilijk worden om het Phoebe-meets-Ursula-gehalte te vermijden en de interactie tussen de acteurs – correctie: acteur – geloofwaardig te maken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: ,

Comments are closed.