Trailer: How to Train Your Dragon 2

How To Train Your Dragon 2

DreamWorks

Na het mindere Monsters vs Aliens was DreamWorks Animations op zoek naar een nieuw succesverhaal. Tegen alle verwachtingen in werd dit How to Train Your Dragon (2010). Niemand had verwacht dat de film zo goed onthaald ging worden. Velen spraken over het fantastische How to Train Your Dragon. Ik was sceptisch, maar na de film kon niets anders dan ze gelijk geven. Hoedje af. Pas op Pixar, DreamWorks Animation is een waardige concurrent.

Na het succes van de eerste, kon een vervolg niet uitblijven. (Ook een derde is in de maak, om de trilogie te vervolledigen.) In 2014 komt How to Train Your Dragon 2 in de zalen. Dezelfde personages, Vikings en draken, maken hun terugkeer voor een nieuw avontuur. Het verhaal maakt een sprong van 5 jaar in de toekomst. Hiccup en zijn vrienden zijn geen kinderen meer. Dit geeft de mogelijkheid het verhaal volwassener en groter te maken. Onze hoofdpersonages verkennen de wijde wereld. Ze komen hierdoor in aanvaring met andere Vikings die niet altijd even goede bedoelingen hebben. Volgens de eerste beelden leidt het verhaal naar een epic battle tussen draken en die meedogenloze Vikings.

De oude cast kruipt terug in de huid van hun personage en wordt versterkt door Cate Blanchett. De regie is wederom voor Dean DeBlois. Geniet alvast van de eerste volwaardige trailer. Opnieuw wordt een mooie animatiefilm met een stevige dosis actie en humor belooft.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.