Trailer: Independence Day: Resurgence

Twentieth Century

Twentieth Century Fox

Hollywoods obsessie met remakes en sequels blijft maar groeien. Oh well, ik denk dat we ondertussen allemaal hebben geleerd om ermee te leven. Vooral als het gaat om films die we echt goed vonden en waarover we zeker wel meer willen horen. Independence Day is ongetwijfeld zo’n prent.

Shachida

Shachida

In 1996 bekoorde de Duitse regisseur Roland Emmerich de scifi-wereld met zijn alien-avonturenfilm Independence Day. Dit jaar verwent hij ons met de sequel Independence Day: Resurgence. Het is toch fantastisch wanneer sequels door dezelfde regisseurs gemaakt worden! Als een regisseur geen tweede film wil maken, dan blijf je er beter gewoon af.

Independence Day is een perfecte film als je houdt van actie, aliens, achtervolgingsscènes en Will Smith. Samen met Jeff Goldblum vormde hij trouwens echt een topduo. Ik ben zelf erg benieuwd naar Independence Day: Resurgence. Ook al speelt Will Smith deze keer jammer genoeg niet mee. Tja, je kunt nu eenmaal niet alles krijgen.

Twintig jaar na de eerste Independence Day-film komen de aliens terug om de aarde nog eens te proberen vernietigen. Deze keer zijn ze echter veel beter voorbereid …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.