Trailer: Lights Out

Warner Bros.

Warner Bros.

Shachida

Shachida

Het is weer een hele tijd geleden dat ik een goeie horrorfilm gezien heb en ik mis het echt wel. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar de nieuwste film van David F. Sandberg, Lights Out.

Lights Out is de eerste langspeelfilm van de tot nu toe weinig bekende regisseur David F. Sandberg. Lang zal deze man echter niet onbekend blijven, want in 2017 brengt hij ons ook het vervolg op Annabelle, geregisseerd door John R. Leonetti. Een succesverhaal was Annabelle zeker niet, dus hopelijk doet Sandberg het veel beter dan Leonetti.

De trailer van Lights Out ziet er in ieder geval niet slecht uit. Als de film net zo goed is, zal ik misschien toch met het licht aan moeten slapen. Fingers crossed! Je zou natuurlijk denken dat er met een producer als James Wan weinig verkeerd kan lopen, maar in die val trap ik niet meer. Wan heeft immers ook Annabelle geproduceerd en toch was de film een gigantische flop.

Lights Out gaat over een groepje mensen dat gekweld wordt door een mysterieuze vrouwelijke figuur. Het wezen is enkel zichtbaar wanneer je het licht uitdoet. Het blijkt ook het resultaat van een misgelopen experiment met een kind. Die arme wetenschappers, het is weer allemaal hun schuld.

Het is nog niet bekend wanneer de film in België uitkomt, maar geniet in de tussentijd van de trailer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.