Trailer: Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

Twentieth Century

Twentieth Century

Shachida

Shachida

Tim Burton laat de laatste tijd vrij weinig van zich horen. Bovendien heeft hij al een tijdje niets noemenswaardigs geproduceerd. Dit vind ik natuurlijk allemaal zeer teleurstellend, omdat ik vroeger toch een heel grote fan van hem was. Hopelijk brengt hij daar dit jaar verandering in met zijn nieuwe film Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children.

Het is geen geheim dat Tim Burton graag verfilmingen van andere verhalen maakt. Denk maar aan Dark Shadows, Alice in Wonderland, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street… Om er maar een paar te noemen. Er zijn mensen die vinden dat dit van weinig creativiteit getuigt, maar ik heb er nooit problemen mee gehad. Volgens mij slaagt Tim Burton er meestal in toch nog een unieke en persoonlijke film te maken.

“Because our abilities don’t fit in the outside world, we live in places like this. Where no one can find us.”

Zijn nieuwste project is een verfilming van Ransom Riggs’ boek Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Het gaat over een bijzondere jongen, Jacob (Asa Butterfield), die in een magisch huis belandt waar Miss Peregrine (Eva Green) zorg draagt voor een groepje ongewone kinderen.

Het verhaal doet een beetje denken aan een mix van Harry Potter en The X-Men, maar er zit zeker potentieel in. De trailer ziet er in ieder geval veelbelovend uit. Laten we hopen dat de film die belofte kan waarmaken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.