Trailer: Neighbors 2: Sorority Rising

Universal Pictures

Universal Pictures

Shachida

Shachida

Twee jaar na de niet bepaald grappige komedie Neighbors krijgen de Radners nog steeds geen rust. Deze keer zijn hun nieuwe buren een sorority. Het is duidelijk dat Hollywood niet weet wanneer te stoppen.

Het is moeilijk in te beelden wat er in het hoofd van Nicholas Stoller omging toen hij besloot om een vervolg op Neighbors te draaien. Ik vond de eerste film een absolute teleurstelling. Heel jammer eigenlijk, want de plot op zich had wel nog veel potentieel. Dat kan van Neighbors 2: Sorority Rising niet gezegd worden. De film stelt niet meer voor dan een onnodige herhaling van Neighbors, maar dan met meisjes. Het antiseksistische statement van Neighbors 2 mist ook een beetje zijn doel, aangezien op de filmposter Zac Efron op de voorgrond staat.

“They are using their sexuality as a weapon!”

In Neighbors 2: Sorority Rising proberen Mac (Seth Rogen) en Kelly (Rose Byrne) hun huis te verkopen. Ze verwachten hun tweede kind en willen ergens anders gaan wonen. Ze krijgen echter een groot probleem wanneer een wilde sorority in het huis naast hen intrekt. Met een bende losgeslagen meisjes in de buurt wordt het natuurlijk veel moeilijker om hun huis te verkopen. Wanneer Mac en Kelly beseffen hoe erg de nieuwe buren zijn, schakelen ze de hulp in van hun voormalige vijand Teddy (Efron).

Universal Pictures

Universal Pictures

@supercalifilm volgen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.