Casey Affleck en Rooney Mara Ain’t Them Bodies Saints

Ain't Them Bodies Saints

IFC Films

Ben Affleck zal het misschien niet graag horen, maar toch is het zo: zijn broer Casey Affleck is de betere acteur van de twee. Casey heeft iets mysterieus, melancholisch in zich dat zich steeds vertaald in een beklijvende acteerprestatie. Denk maar aan films als The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, Gone Baby Gone en The Killer Inside Me: stuk voor stuk een niveau hoger getild door de uitstekende vertolking van Affleck.

Daarom kijk ik alvast uit naar Ain’t Them Bodies Saints, een indie western van David Lowery die begin dit jaar in première ging op het Sundance Filmfestival. In de film speelt Casey Affleck een misdadiger die ontsnapt uit de gevangenis en door de Texaanse bergen trekt om zich te herenigen met zijn vrouw en zijn dochter die hij nog nooit ontmoet heeft. Rooney Mara (The Girl With the Dragon Tattoo, Side Effects) speelt in de film de vrouw van Affleck en ook Ben Foster (3:10 to Yuma, The Mechanic) heeft een rol in de film.

Ain’t Them Bodies Saints heeft nog geen Belgische releasedatum. Voorlopig zal je het dus moeten doen met onderstaande trailer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.