Eerste poster én trailer Thor 2

Thor

Paramount

Zelden zo gelachen als die keer toen Chris Hemsworth in zijn gedaante van Thor een dierenwinkel binnenstapte en om een paard vroeg in Kenneth BranaghThor. Op 30 oktober 2013 komt het vervolg Thor: The Dark World uit. Branagh doet niet meer mee, en geeft de regiefakkel door aan Alan Taylor. Neen, ik zou ook niet meteen een film van die man kunnen opnoemen. Maar hij heeft 12 afleveringen van het bejubelde Games of Thrones op zijn naam staan, dus dat komt wel goed.

Thor still has lot of explaining to do, and a lot of making up… Even demigods end up in the doghouse, mate. So none of us is safe.

Marvel Studios stuurde een eerste promotieposter de wereld in als teaser. Nou, het woord teaser valt dit maal wel erg letterlijk te nemen. De poster toont enkel oermens Chris Hemsworth in zijn Thorplunje, zwaaiend met zijn hamer Mjöllnir. En aan zijn boze blik te zien, zit broertje Loki (Tom Hiddleston) weer ergens de sneaky douchebag uit te hangen.

Thor: The Dark World

Marvel/Paramount

It’s rare that you have a poster that is just Chris Hemsworth shooting on the set. But he just looks like Thor. We just put in some lightning, and he’s got his hammer and you’re there.

Naast Hemsworth zullen ook Natalie PortmanTom Hiddleston (net gelauwerd als villain van het jaar op de MTV movieawards) en Anthony Hopkins terug hun opwachting maken. Check vooral hoe de makers fijntjes beklemtonen dat sir Hopkins wel degelijk opnieuw Odin zal spelen. Wie anders dan Hopkins kan de Noorse oppergod (incl. potsierlijke gouden ooglap) vertolken?

Marvel

In Thor: The Dark World zal de Mighty Avenger het opnemen tegen Malekith the Accursed (Christopher Eccleston). Op basis van wat ik me uit de comics kan herinneren, trekt die jongen niet naar Asgard en de aarde om een kaartje te leggen. Malekith is de heerser van de Duistere Elven in Svartalfheim, en zou zijn heerschappij graag uitbreid zien tot de negen rijken. Het ziet er dan ook naar uit dat de dondergod alles uit de kast zal moeten halen om de opmars van Malekith te stuiten. Hemsworth belooft ons alvast te imponeren met zijn indrukwekkende vechtskills.

I really wanted to ramp up his skill set in battle… He’s not just this Viking throwing the hammer. Here he’s more demigod with dynamic moves we haven’t seen before.

De eerste trailer ziet u hier.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.