F6st 6nd Furious: woofers en babes

Universal

Universal

Ik was even de tel kwijt, maar dankzij de nieuwe trailer (zie hieronder) ben ik weer helemaal mee: Fast & Furious 6 komt eraan, jongens! Nitro’s, woofers, babes, kale spierbundels, chroom, vlammen en explosies: alle vertrouwde elementen zijn weer van de partij. Meer nog: ik meen zelfs iets gezien te hebben in de trailer dat verdacht veel lijkt op een plot!

Yep, blijkbaar zijn de producers vastbesloten om de reeks om te toveren in iets méér dan louter een serie actiefilms voor bolidefanaten. Universal-baas Adam Fogelson heeft namelijk verklaard dat de schrijvers stilaan “tegen het plafond zijn gestoten” met het hele racing-concept. Vandaar dat men de franchise aan een grondige make-over heeft onderworpen en onder andere Dwayne Johnson werd ingehuurd om de boel wat te komen opleuken.

Fast Five uit 2011 was de eerste van die geplande “nieuwe” Fast & Furious-films, en werd meteen door critici gelauwerd als de beste in de reeks. Noem me gerust een optimist, maar volgens mij heeft deze zesde film een goeie kans om haar voorganger van de troon te stoten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.