Nieuw voorsmaakje Inside Llewyn Davis

Inside Llewyn Davis

A-Film

De fans van de gebroeders Coen kunnen stilaan beginnen likkebaarden, want over minder dan een maand komt de nieuwe film van het duo in de zalen. De broers gooien het voor Inside Llewyn Davis over een andere boeg. De film wil niet grappig of spannend zijn, maar bovenal een goed verhaal vertellen. Met wat sfeervolle folkmuziek op de achtergrond. De lovende kritieken na de première op het Filmfestival van Cannes doen alvast het beste vermoeden.

Dat Inside Llewyn Davis niet groots wil zijn, blijkt uit de casting van de hoofdrol. Die gaat naar Oscar Isaac, voordien enkel bekend van bijrolletjes in onder andere Drive en Body of Lies. Hij geeft naar verluidt op voortreffelijke wijze gestalte aan Llewyn Davis, een folkzanger die voet aan de grond probeert te krijgen in de folkwereld van de jaren 60. Spelen nog mee in de film: Carey Mulligan (The Great Gatsby), John Goodman (The Big Lebowski), Justin Timberlake (The Social Network) en Garrett Hedlund (TRON: Legacy).

Kruis alvast 6 november aan in jullie agenda, want dan verschijnt Inside Llewyn Davis in de bioscoopzalen. En wie nog meer overtuiging nodig heeft kan hieronder de gloednieuwe trailer bekijken. Die trailer verklapt  niets, wees gerust. Behalve dan dat de film veel vijfsterrenreviews gekregen heeft, maar dat had ik je al verteld. Wat de trailer ook heeft, zijn een gemoedelijke sfeer en aangename muziek, die ongetwijfeld een voorsmaakje zijn van wat we in de film te zien gaan krijgen. Kortom, geen enkele reden om niét te gaan kijken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.