Nieuwe trailer Anna Karenina

Anna Karenina

UPI

Kostuumdramaliefhebbers, juicht! Vanaf 5 december is Anna Karenina eindelijk hier in ons land te bewonderen op het witte doek. De Britse regisseur Joe Wright, die ook verantwoordelijk is voor het prachtige Atonement en Pride & Prejudice, bewerkte dit keer het klassieke liefdesverhaal van literatuurgigant Leo Tolstoj. Dit resulteert in een uitstekend visueel spektakel met prachtige kostuums en een lading hartstocht en verboden liefde.

Anna Karenina vertelt het verhaal van een buitenechtelijke liefdesrelatie in het tsaristische Rusland van 1874. De prachtige en levenslustige Anna (Keira Knightley) voelt zich gevangen in haar liefdeloze huwelijk met de hooggeplaatste ambtenaar Alexei Karenin (Jude Law). Wanneer ze Graaf Vronsky (Aaron Taylor-Johnson) leert kennen, ontstaat er een gepassioneerde affaire met tragische gevolgen.

Hou je van klassieke, maar tijdloze liefdesverhalen? Van een sterrencast, zinderende decors en krachtige muziek? Dan mag je deze film zeker niet missen. Hieronder kun je alvast genieten van de nieuwe trailer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.