Paranormal Activity: The Marked Ones

Paramount

Paramount

Op Paranormal Activity 5 is het nog een tijdje wachten (hoera?). Wat ons misschien wel kan interesseren is deze spinoff die Oren Peli 1 januari in onze zalen dropt. Paranormal Activity: The Marked Ones laat de traditionele aanpak met CCTV video-opnames meer links liggen en verplaatst de bovennatuurlijke gebeurtenissen buitenshuis in een latino context.

Fans van de franchise zullen extra geïntrigeerd zijn door deze trailer. Die suggereert namelijk dat de spinoff in de mythologie van de serie spit. We zien zeer duidelijke links naar Paranormal Activity 2 en Paranormal Activity 3: ‘Katie en Kristi’ en slachtoffers uit de derde film worden aangehaald en Molly Ephraim keert weder als Ali Rey, de enigste overlevende uit Paranormal Activity 2.

De sequels op Paranormal Activity waren niet de moeite maar misschien kan deze atypische uitstap wel een verademing bieden. 1 januari zal uitsluitsel bieden. Hoop ondertussen vooral dat er niet plots een draadje uit je oog hangt zoals bij de onfortuinlijke jongeman hierboven.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Comments are closed.