Promotie Fast & Furious 6 schakelt versnelling hoger

Fast & Furious 6

Universal Pictures

Er ligt weer een gevarieerde filmzomer in het verschiet met kleppers als Iron Man 3, The Great Gatsby, The Hangover Part III, Star Trek Into Darkness, Man of Steel en World War Z. Ook de actieliefhebbers worden niet vergeten. Eind mei komt immers de nieuwe Fast and Furious uit, het zesde deel al ondertussen. Twaalf jaar geleden kwam de eerste film uit van de reeks waarin coole, blitse maar vooral snelle auto’s centraal staan. Toch is de franchise nog steeds alive and kicking.

Voor dit zesde deel tekenen naast Vin Diesel en Paul Walker ook Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Elsa Pataky, Gal Gadot, Tyrese Gibson en Ludacris weer present. De cast wordt bovendien aangevuld met Gina Carano (Haywire), Jason Statham (The Transporter) en Luke Evans (Immortals). Justin Lin regisseert voor de vierde en (naar eigen zeggen) laatste keer. Opvallend is ook dat Sung Kang weer meespeelt, wat betekent dat Fast & Furious 6 zich net als Fast & Furious en Fast Five chronologisch voor Tokyo Drift afspeelt. Ook Michelle Rodriguez doet opnieuw mee – haar personage blijkt toch niet zo dood als gedacht.

In de onderstaande featurette proberen de acteurs ons ervan te overtuigen dat er naast veel actie ook wat plot zit in Fast & Furious 6. Schattig, maar iedereen weet dat het daar niet om draait. Iedere film met Vin Diesel, Dwayne Johnsson en Jason Statham moet het hebben van drie dingen: actie, actie en nog eens actie. Gelukkig lijkt er daaraan geen gebrek. Afwachten of de film ook kwaliteitsvol is op andere vlakken, maar afgaande op de trailer en deze featurette zal het hoe dan ook one helluva ride worden van start tot finish. Afspraak op 22 mei in de bioscoop! (En vergeet de popcorn niet.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.