Ender’s spoilers trailer

eOne Benelux

eOne Benelux

Soms is het ook simpelweg onze taak om ons dierbaar publiek te waarschuwen. Niemand geeft namelijk graag geld uit aan een cinematicket om achteraf teleurgesteld uit de zaal te stappen. Het is evenmin leuk twaalf uur van je leven te investeren in een serie die uiteindelijk op niets uitdraait en waar je drie dagen later zelfs niet meer aan terugdenkt.

eOne Benelux

Met trailers is dat hetzelfde. Persoonlijk ben ik dol op trailers die mij warm maken voor een volgend avontuur. Trailers die het evenwicht bewaren tussen tonen en verhullen. Trailers die nét de juiste timing en het juiste ritme vinden en zo voor kippenvel zorgen. Nietszeggende trailers zijn al heel wat minder waard, maar de ergste zijn diegene die al het hele verhaal vertellen.

Ik kijk heel erg uit naar Ender’s Game. De trainingsscènes in het boek zijn ware pareltjes van militaire strategie en het verhaal is een toonbeeld van psychologische science fiction. Voor wie nog maar weinig van de film af weet, laat deze nieuwe trailer best links liggen. Zo bespaar je jezelf wat spoilers. Wie toch niet kan wachten; rep je naar de bibliotheek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.