Sterven kan hilarisch zijn

Universal Pictures International

En de trailer van A Million Ways to Die in the West bewijst het. Zelden moet ik luidop lachen van een trailer – hooguit een beetje gegniffel hier en daar – maar deze kreeg volwaardige hahaha’s uit mij. Ondanks dat de titel me onwillekeurig aan 50 Cent doet denken, verwacht ik er veel van.

Seth MacFarlane (Ted, Family Guy) regisseert deze westernkomedie en speelt ook het hoofdpersonage, een schapenboer die gedumpt wordt door zijn lief omdat hij zich terugtrekt uit een duel. Maar dan ontmoet hij Anna, vertolkt door de mooie Charlize Theron die er verdomme alleen maar jonger uitziet naarmate ze ouder wordt. Anna helpt hem zijn moed bijeen te rapen zodat hij z’n ex kan terugwinnen. Waarschijnlijk zal hij dan vallen voor Anna en moet hij z’n ex niet meer hebben. Maar daar mogen we niet zomaar vanuit gaan, het is immers Macfarlane – de man maakte eerder een film over een smorende beer en een serie over een sadistische baby. We kunnen ons dus aan alles verwachten. De trailer maakt alvast één bizar gegeven duidelijk: In het dorpje waar Macfarlane woont, zijn er voortdurend idiote sterfgevallen. Vandaar de titel.

Naast MacFarlane en Theron spelen ook Liam Neeson (Yes!), Amanda Seyfried (No!), Giovanni Ribisi, Sarah Silverman en Neil Patrick Harris mee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.