Thor laat het weer donderen

Paramount

Paramount

Nog even en we horen het weer donderen. Letterlijk! Chris Hemsworth toont dan weer eens zijn overdreven grote spierballen en uit de kluiten gewassen borstkas. De ene is noodzakelijk voor het hamerslingeren. De andere heeft hij nodig wanneer hij zijn geliefde tegen hem drukt. En de twee doet hij ook in deze nieuwe trailer van Thor: The Dark World.

Paramount

Bij deze trailer hoort ook deze synopsis:

Marvel’s Thor: The Dark World vervolgt het grote avontuur van Thor, de machtige Avenger, tijdens zijn gevecht tussen hem en een gevaarlijke vijand om de aarde en alle Negen Rijken te redden. In de nasleep van Marvel’s Thor en Marvels The Avengers, vecht Thor om de orde in het universum te herstellen. Maar de wraakzuchtige Malekith keert terug naar dit universum om de duisternis terug te brengen. Geconfronteerd met een vijand die zelfs Odin en Asgard niet kunnen verslaan, moet Thor beginnen aan zijn meest gevaarlijke en persoonlijke reis. Een reis die hem zal herenigen met Jane Foster en hem zal dwingen alles op te geven om ons allen te redden.

Thor: The Dark World is gebaseerd op Marvel’s klassieke superheld Thor. Hij verscheen voor het eerst in de strip Journey into Mystery, nr. 83 in augustus 1962. Handig voor wie een vintage strip zoekt.

In een interview afgenomen op de set vertelt Hemsworth nog welke Thor we deze keer zullen zien:

Thor’s journey I think picks up from where we left the first one – About to take on the throne, about to earn him the right to the king, and now coming to the realization of what responsibility comes with that. Also, Alan [Taylor] keeps talking about the dark side of that responsibility, and the secrets of being king or becoming sort of very political about what people need to know and what they want to know. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.