Trailer Out of the Furnace

Out of the Furnace

Scott Free Productions

Eind december komt er eindelijk nog eens een film van Scott Cooper in de Amerikaanse bioscoopzalen. Zijn regiedebuut, Crazy Heart, leverde hoofdrolspeler Jeff Bridges een eerste Oscar op. Vier jaar later laat Cooper het muscialgenre voor wat het is, en gaat hij voor drama en spanning in Out of the Furnace.

De hoofdrol is voor Christian Bale, die na zijn drievoudige rol als Bruce Wayne opnieuw een personage vertolkt dat in de lijn ligt van zijn eerdere rollen in The Machinist en Rescue Dawn. Bale speelt in Out of the Furnace Russell Baze. Wanneer zijn broer Rodney verdwijnt, en het onderzoek van de politie geen vorderingen maakt, besluit Russell het recht in eigen handen te nemen.

Bale wordt omringd door grote namen als Casey Affleck, Woody Harrelson, Zoe Saldana, Forest Whitaker, Willem Dafoe en Sam Shepard. Opvallend is dat op Zoe Saldana na iedereen van bovenstaande namen op z’n minst ooit genomineerd is voor een Academy Award. Een onvervalste sterrencast dus, voor een film die hoge ogen hoopt te gooien bij de volgende Oscaruitreiking.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.