Vijf stijlvolle posters voor American Hustle

American Hustle

Columbia Pictures

American Hustle speelt pas eind december in de Amerikaanse zalen, maar nu al wordt de nieuwe film van David O. Russell een groot aantal Oscarnominaties toegedicht. Russell is dan ook niet zomaar iemand. De man is aan een ijzersterke reeks bezig. Zo waren zijn vorige twee films, The Fighter en Silver Linings Playbook, samen goed voor niet minder dan vijftien oscarnominaties. Christian Bale, Melissa Leo en Jennifer Lawrence konden hun nominatie ook verzilveren.

Columbia

David O. Russell heeft voor American Hustle een onvervalste topcast weten te verzamelen. Jennifer Lawrence, Christian Bale, Robert De Niro, Bradley Cooper, Amy Adams, Jeremy Renner en Louis C.K. hebben samen niet minder dan vier Oscars en dertien Oscarnominaties op hun naam staan.

Maar ook David O. Russell is geliefd bij de Academy. Zo werd hij genomineerd voor zijn regiewerk voor The Fighter en Silver Linings Playbook en voor die laatste deed hij ook mee in de categorie Best Adapted Screenplay. Maar hét grote voordeel van American Hustle? Het speelt zich af aan het einde van de jaren zeventig. Inderdaad, kostuums en pruiken dus. Een karrenvracht aan nominaties in de nevencategorieën ligt daarom in het verschiet.

Of American Hustle zal meedingen naar de Oscar voor Beste Film is koffiedik kijken. Daarvoor moet de film natuurlijk in de eerste plaats goed zijn en dat kan voorlopig niemand beoordelen. We kunnen enkel afgaan op de trailer, maar die is alvast veelbelovend. Aftellen naar de première dus, in België vermoedelijk in het voorjaar van volgend jaar. Oh ja, bijna de posters vergeten. Sober en stijlvol, ik vind ze wel iets hebben. Zou iemand die van Jennifer Lawrence bij mij thuis kunnen bezorgen?

American Hustle

Columbia Pictures

American Hustle

Columbia Pictures

American Hustle

Columbia Pictures

American Hustle

Columbia Pictures

American Hustle

Columbia Pictures

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.