Zero Dark Trailer

Universal Pictures

De nieuwe trailer voor Zero Dark Thirty van Katheryn Bigelow toont een ander aspect van de film. Terwijl de teaser het moest stellen met voice-overs en satellietbeelden, krijgen we nu close-ups en dialoog. Net als in haar vorige films is het duidelijk dat Bigelow graag focust op de psychologie van de sleutelfiguren. Ze brent indrukwekkende actie als geen ander in beeld, maar vat toch telkens in de intimiteit van de personages.

Universal Pictures

De trailer belooft dynamische en kleurrijke beelden, spannende dialogen en relevante inhoud. Met Strange Days, Point Break en The Hurt Locker op haar palmares, zijn de verwachtingen zeer hoog gespannen. Met een cast dat bestaat uit onder andere James Gandolfini, Jessica Chastain, Harold Perrineau en Mark Strong zit ze wel goed en bovendien verzorgt Alexandre Desplat (The Tree of Life) de soundtrack.

De film gaat over de Amerikaanse jacht op Osama Bin Laden naar aanleiding van de aanslagen van 11 september 2001 en kon uiteraard op heel wat kritiek rekenen. Bigelow zou volgens sommige Amerikaanse politici geheime informatie hebben van de Obama-administratie en/of een pro-democratisch pamflet aan het filmen zijn. Volgens onze geheime bronnen komt de film uit in België op 23 januari.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.